Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Wedstrijdleider Joost Demeestere geeft uitleg na uitsluiting Vincent Verschueren

Geschreven door  Sep 05, 2016

Na het uitsluiten van Vincent Verschueren (Skoda Fabia R5 - GoDrive) tijdens de afgelopen ConXioN Omloop van Vlaanderen onstond er een zware storm van (negatieve) reacties, die vooral zijn hoogtepunt kreeg op Facebook.

Nu wil Joost Demeestere reageren op dit voorval om alle foutieve berichten de kop in te drukken.

 

"Ondertekende, Joost Demeestere, wedstrijdleider van de 57ste ConXioN Omloop van Vlaanderen, wenst in eigen naam en in naam van de inrichtende club uitdrukkelijk afstand te nemen van alle foutieve verhalen, roddels, insinuaties, leugens en dergelijk meer omtrent het incident met deelnemer nummer 4.

Betreffende wagen heeft de motorkap geopend en handelingen aan de wagen verricht in controlezone 14E. Het openen van de motorkap en verrichten van handelingen aan de wagen in dergelijke controlezones zijn uitdrukkelijk verboden door het sportreglement RACB Sport.

Op basis van voorgaande feiten werd deelnemer nr.4, bij beslissing van het college van Sportcommissarissen, buiten wedstrijd gesteld en is er van indienen van een klacht door andere deelnemers geen sprake.

Ik hoop iedereen hier voldoende mee geïnformeerd te hebben en wens uitdrukkelijk dat de heisa hieromtrent ophoudt," laat Joost ons weten in de mededeling.

 

In bijlage hierboven ook de beslissing van de sportcommissarissen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws