Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 18 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Open Junior-strijd met de Belgische driekleur als referentie in Hoei

Geschreven door  Nov 01, 2016

De slotwedstrijd van het Junior Belgian Rally Championship 2016 wordt een open strijd. Kampioen Anthony Dovifat zet voor de gelegenheid een stap hogerop door te starten met een DS 3 R3T, terwijl Polle Geusens en Jelle Vermeire niet aan de start komen. Voor Steven Dolfen biedt de afwezigheid van Polle Geusens, de snelste Junior van het seizoen, alvast de kans om de titel in klasse RC4 veilig te stellen.

Toch mogen we een felle strijd verwachten, want niet alleen Steven Dolfen zal de ideale referentie zijn voor de jonge talenten in R2. Die zullen immers vooral kijken naar Guillaume de Mevius, die voor de eerste keer mag aantreden als officiële vertegenwoordiger van het RACB National Team in een officiële Peugeot 208 R2. De winnaar van de RACB Rally Challenge zal zijn selectie willen rechtvaardigen, maar Guillaume de Ridder, Romain Delhez, Sébastien Bedoret, Amaury Molle, Andy Dewallef en Tobias Brüls willen zich natuurlijk graag bewijzen in strijd met de Peugeot-piloot.

Lucas Walbrecq, die trouw blijft aan zijn Renault Twingo R1, kan een gooi doen naar de derde plaats in het Junior BRC.


Tussenstand Junior BRC na 8/9 wedstrijden : 1. Dovifat 176 ptn; 2. Geusens 131; 3. Vermeire 87; 4. Delhez 85; 5. Walbrecq 79; 6. Bedoret 76; 7. Vandenberghe 40; 8. Brüls 35; 9. De Ridder 26; 10. Wagemans 22...

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws