Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Kris Princen kiest voor Skoda Fabia R5 voor 2017

Geschreven door  Dec 05, 2016

Voorlopig zekerheid van zes wedstrijden

Na 2 seizoenen de kleuren verdedigd te hebben van Peugeot België-Luxemburg met de Peugeot 208 T16, zullen Kris en Peter volgend seizoen aan de start staan van het BRC met een Skoda Fabia R5. Als preparateur werd gekozen voor het ervaren team van BMA onder leiding van Bernard Munster.

“De Fabia heeft al meermaals bewezen dat het de beste R5 van het moment is. Bovendien wordt de auto nog telkens verder geëvolueerd door de deelname van Skoda Motorsport aan het WRC2,” aldus Kris. “Wij willen echter Peugeot België-Luxemburg evenals het team van DG Sport van harte bedanken voor de twee seizoenen die we hebben mogen meemaken aan het stuur van de 208. Het waren 2 seizoenen met ups en downs maar ik denk dat nu de tijd gekomen is voor iets anders.”

Peter: “We hebben gekozen voor het team van BMA wegens hun ervaring met de Skoda Fabia en hun directe link met Skoda Motorsport. We zullen kunnen beschikken over een nagelnieuwe Fabia met alle evoluties. Momenteel hebben we de zekerheid om aan de start te staan van minimum 6 rally’s, waaronder zeker Haspengouw, Ieper en Condroz. We hopen nog wat budget bij te vinden om op die manier een rol te kunnen spelen in de titelstrijd van 2017.”

Hopelijk staat het geluk wat aan de kant van Kris en Peter en kunnen we ons allemaal samen opmaken voor een mooie titelstrijd in 2017 in het Belgisch rallykampioenschap! 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws