Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Warm welkom voor de Ypres Rally in Birmingham

Geschreven door  Jan 16, 2017

Het nieuwe jaar is nog maar enkele dagen ver en de Ypres Rally is nog 5 maanden verwijderd, maar de voorbije dagen was organisator Superstage al druk in de weer om een topaffiche samen te stellen. Op het Autosalon van Brussel werd door Hyundai België immers aangekondigd dat ze, in samenwerking met Hyundai Motorsport, een i20 R5 in zullen zetten voor Thierry Neuville, de vice-Wereldkampioen van 2016.

Ook op Autosport International, de wereldberoemde beurs in Birmingham, was Club Superstage vertegenwoordigd op de stand van de MSA en het British Rally Championship. Verschillende Britse toppers brachten een bezoek aan de stand en bevestigden hun voornemen om naar de Ypres Rally af te zakken. Natuurlijk is het nog te vroeg en zijn de inschrijvingen nog niet open, maar Marty McCormack, Neil Simpson, Fredrik Ahlin, David Bogie, Callum Devine, Matt Edwards, Desy Henry en Jamie Anderson willen dolgraag met hun R5's aan de start komen van de Ypres Rally. Het Brits kampioenschap maakt zich in elk geval op voor een sterk tweede seizoen.

Ook de Tour European Rally (TER) kondigde deze week zijn eerste inschrijvingen aan, met als mooie verrassing de deelname van Chewon Lim met een Hyundai i20 R5. Pieter Tsjoen heeft zich ingeschreven in de Tour European Rally met zijn vertrouwde Ford Fiesta R5, terwijl de Nederlander Henk Bakkenes zijn kans waagt met een Mitsubishi Lancer EvoX. Krzysztof Schenk kiest voor een Honda Civic Type-R en Roland Stengg voor een Opel Adam R2. Daniel Popov heeft zich aangemeld met een Peugeot 208 R2.

Het beloven nog boeiende maanden te worden in afwachting van de Ypres Rally 2017 !

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws