Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Haspengouw: De inschrijvingen van Princen en Allart bevestigd

Geschreven door  Feb 15, 2017

Zoals verwacht, beginnen de inschrijvingen voor de Rally van Haspengouw, de openingsmanche van het Kampioenschap van België Rally 2017, binnen te stromen nu de sluiting van de inschrijvingen, voorzien deze vrijdag 17/2 om middernacht, nadert...

Twee topteams hebben hun deelname bevestigd. Kris Princen en Peter Kaspers hebben bevestigd dat ze aan de start komen met de Skoda Fabia R5 die ze (bijna) het volledige seizoen huren bij BMA. De favorieten voor de zege zijn gekend, maar natuurlijk moet elke rally eerst verreden worden. We wensen het plaatselijke duo zeker alle geluk toe en we hopen dat ze niet langer achtervolgd zullen worden door de pechduivel, maar een verrassing is nooit uitgesloten. Hoe dan ook zullen Kris en Peter kunnen rekenen op de steun van heel wat supporters.

Een andere interessante inschrijving is die van een andere Skoda Fabia R5, meer bepaald die van concessiehouder SAN Mazuin. Deze zal bemand worden door Benoît Allart en Kevin Fernandez. Een duo dat mikt op het podium, al missen ze wat ervaring met de wagen in vergelijking met Vincent Verschueren en Melissa Debackere.

Een andere favoriet heeft zich ingeschreven in de wedstrijd in de wedstrijd die de M Cup is. In zijn achtertuin wil Patrick Diels zijn zege van vorig jaar met de M3 E36 graag bevestigen.

In Historic is er nog een grote naam die zich heeft ingeschreven, meer bepaald Gunther Monnens, die genavigeerd zal worden door Chris Debyser. Gunther Monnens zal het spektakel verzorgen met zijn Ford Escort BDA.

Een aangekondigde inschrijving is die van Bjorn Renier, de titelhouder in het RACB Criterium, die de verdienste heeft dat hij zijn resultaten met de Renault Clio R3 ook wil bevestigen in het BRC. Het belooft een mooi duel te worden met de DS 3 R3 van Bastien Rouard, een snelle klepper uit de ASAF.

We hebben ook met veel plezier de inschrijving ontvangen van twee ambitieuze jongeren, Jelle Vermeire (Ford Fiesta R2) en Stijn Pacolet (Peugeot 208 R2). A priori twee kandidaten voor de Junior-titel 2017.

Hopelijk volgen er nog meer, maar het belooft in elk geval een heel open strijd te worden in de Rally van Haspengouw. Er zijn trouwens bepaalde indicaties die erop wijzen dat een invoerder last minute nog met een aangename verrassing voor de dag kan komen.

(Foto: Jérôme Deskeuvre)

Laatst aangepast op Woensdag, 15 februari 2017 17:39
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws