Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 18 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Condroz Rally: Bruno Thiry wordt 'Monsieur Securité'

Geschreven door  Feb 17, 2017

Voor alle organisatoren van rally's is de veiligheid steeds het belangrijkste punt op de agenda. In dit opzicht hebben de organisatoren van de Condroz Rally  een sensibiliseringscampagne op poten gezet omtrent veiligheid bij rally's.

Zo zal het team MY Vintage een Datsun Violet inzetten voor Bruno Thiry dit weekend tijdens de Legend Boucles Bastogne. Op die manier brengt men een belangrijke boodschap over: "Spectators, Respect Safety Zone. Security is our Responsibility"

Het respecteren van de veiligheidzones is essentiel voor het voortbestaan van rally's en is werkelijk de verantwoordelijkheid van iedereen.

Op 4 en 5 november, voor de 44ste Condroz Rally, zal Bruno Thiry de rol van 'Monsieur Sécurité' opnieuw voor zijn rekening nemen. Op die manier zullen ze de toeschouwers erop wijzen hoe belangrijk hun plaasting langs de proeven wel is voor ieders veiligheid.

In afwachting kan men dit weekend genieten van de Legend Boucles Bastogne en Bruno Thiry en Xavier Portier aanmoedigen met hun Datsun Violet. En dit in alle veiligheid natuurlijk! 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws