Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Gelukkig nieuwjaar met... RallyOnline.be Best of 2016!

Geschreven door  Dec 31, 2016

CHAAAAAMPAGNEEEEEEEEEEEE!

Het zijn woorden die elke rallyliefhebber wel kent als ene JP Klinkers ergens opduikt. Woorden die ook nu van toepassing zijn want 2016 ligt achter ons, 2017 voor ons! Op deze eerste dag van het nieuwe jaar willen wij van RallyOnline.be, onze bezoekers een fijne nieuwe start toewensen! Dat het een topjaar mag worden voor u, uw familie en vrienden! Ook op rallyvlak hopen wij wellicht met u mee dat 2017 onze sterkste verwachtingen mag overtreffen.

Zal Kris Princen met de Skoda doen waar de Peugeot net niet in slaagde? Zullen we een Hyundai R5 aan het werk zien in BRC? Wordt het nieuwe TER in Ieper een schot in de roos? Wat mogen we in Historic gaan verwachten dit jaar? Zal de jongere die 'het zitje' van Freddy Loix 'krijgt' kunnen overtuigen? Wat zullen WRC-rijders als Chris Van Woensel en Benoit Allart uit hun hoed toveren? Kan Thierry Neuville na het vertrek van Volkswagen dit jaar de hoofdvogel afschieten in het WRC? Dit en nog een pak andere vragen waar we binnenkort antwoorden zullen op krijgen. Mocht u uw programma willen bekend maken via deze site, weerhoudt u niet om ons te mailen!

Traditie's zijn er om in ere te houden en ook dit jaar pakken we op 1 januari uit met onze "Best of 2016"! Uw fotograaf van dienst deed dit jaar wat minder wedstrijden dan voorgaande jaren, maar wat we zagen was daarom niet minder mooi. We zochten voor u 200 van onze mooiste beelden uit om terug te blikken op het afgelopen jaar. U vindt ze hier terug, lean back and enjoy!

Tot op één of andere rally in 2017!

Wim en Karel

Laatst aangepast op Zondag, 01 januari 2017 11:53
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws