Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Wim en Ben Croes stappen over naar een Renault Twingo

Geschreven door  Feb 24, 2017

De broers Wim en Ben Croes uit Gingelom reden vorig jaar hun eerste rally's aan het stuur van een Opel Corsa B GSi. Zo werd er gestart in eigen streek en werd er gekozen voor de Rally van Haspengouw criterium, de Rally Jean-Louis Dumont en de Rally van Zuid-Limburg. Helaas eindigde hun eerste seizoen tijdens de Rally van Zuid-Limburg frontaal op een boom.

"Tijdens onze tweede wedstrijd kwamen we al tot het besluit dat we op zoek moesten gaan naar een betere wagen. De wagen kende helaas veel problemen. Ons oog viel op de Renault Twingo R1 van Kjell Vandenberghe en snel kwamen we tot een overeenkomst. We besloten in de Rally van Zuid-Limburg toch nog te starten met de Opel. Helaas gingen we van de weg en reden we wagen stuk op een boom...," begint Wim het verhaal.

Maar dit jaar willen de broers hun leerproces verder zetten. "De Rally van Haspengouw criterium is de opener van ons seizoen. Na Landen starten we normaal in de Rally van Hannuit, de Sezoens Rally, de Short Rally van Kasterlee, het Critérium Jean-Louis Dumont en de Rally van Zuid-Limburg. Afhankelijk van het budget kan er misschien een wedstrijd meer of minder gereden worden. Volgend jaar hopen we, indien het budget dat toelaat, om deel te nemen aan het R1 Kampioenschap in het BRC."  

Wim en Ben starten dit weeked met het nummer 119 op de deuren. "Maar voor één keer neemt Ben het stuur over en zal ik de nota's lezen op de Landense proeven. Op die manier wil hem bedanken voor het vele geleverde werk," besluit Wim tenslotte.

  

Laatst aangepast op Vrijdag, 24 februari 2017 09:46
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws