Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Cris Algoedt voornamelijk in eigen streek met de BMW 1M

Geschreven door  Mrt 01, 2017

15 jaar actief dit jaar

Zwevezelenaar Cris Algoedt heeft dit jaar acht wedstrijden voorzien. Net zoals voorgaande jaren zal er weer in eigen streek gereden worden. Doordat Cris een zelfstandige slager is kan hij dit moeilijk combineren met een ander programma.

"Maar net zoals de afgelopen drie jaar plannen we met KB Racing weer een uitstap naar Wallonie voor de Rally Boucles de Chevrotines," begint Cris. "Dit jaar doe ik een beroep op Steven Rotsaert als copiloot. Steven was vorig seizoen al enkele keren mijn copiloot en de samenwerking verliep goed. In de TAC Rally en de ConXioN Omloop van Vlaanderen kiezen we dit jaar trouwens voor het nationale gedeelte en zullen we in de M Cup aantreden. Ik weet dat ik me niet kan meten met de snelsten uit de M Cup, maar ik hoop om op de tweede rij wat te kunnen betekenen... De wagen werd afgelopen winter nog uitgerust met AP remmen. Ik voelde dat we daar nog konden verbeteren."

De BMW zal de kleuren van Danneels en RTS-beton uit Zedelgem dragen. De service en onderhoud van de wagen blijft in handen van KB Racing uit Egem.

Dit jaar heeft de TAC Rally trouwens een extra aspect voor Cris. Dan zal het 15 jaar geleden zijn dat hij zijn eerste wedstrijd reed. Hopelijk volgen er nog veel, nietwaar Cris? 

Kalender:

- TAC Rally
- ORC Rally
- Kenotek Ypres Rally
- Rally Boucles de Chevrotines
- Rally van Staden
- ConXioN Omloop van Vlaanderen
- Hemicuda Rally

(Foto: Jérôme Deskeuvre)

 

Laatst aangepast op Woensdag, 01 maart 2017 21:38
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws