Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

ConXioN Omloop van Vlaanderen op zoek naar baanposten

Geschreven door  Nov 30, 2014

Baanposten gezocht! Een oproep die men steeds vaker tegenkomt, vooral de laatste jaren. Het gebrek aan vrijwilligers die zich inzetten voor onze geliefkoosde sport neemt jaar na jaar af. Het probleem krijgt zelfs zulke proporties dat het één van de grootste bedreigingen is geworden voor onze passie. Iedereen weet dat een gebrek aan baanposten leidt tot het schrappen van klassementsproeven en in extreme gevallen zelfs tot het annuleren van wedstrijden. Ook de ConXioN Omloop van Vlaanderen kampt met dit fenomeen en is nog dringend op zoek naar personen die een handje willen helpen om uw veiligheid te garanderen. Hopelijk voelt U zich geroepen...

"Langs deze weg wil ik een oproep doen of er links en rechts nog enkele personen zich geroepen voelen om nog enkele baanposten/veiligheidsposten te bemannen tijdens de ConXioN Omloop van Vlaanderen? Er zijn dit jaar meerdere mensen die hun licentie behaald hebben maar blijkbaar (nog) niet gecontacteerd werden met de vraag tot medewerking. Wie zich wil/kan vrijmaken om van de 55ste Omloop van Vlaanderen een succes te maken, geef U dan op via www.omloopvanvlaanderen.be of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.," aldus Francis.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws