Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

ConXioN Omloop van Vlaanderen: Chris Van Woensel wil zich meten met de andere WRC's

Geschreven door  Nov 30, 2014

"Goed in het ritme"

Chris Van Woensel en Rik Snaet zullen vrijdagavond geen tijd nodig hebben om in het ritme te komen in de ConXioN Omloop van Vlaanderen. De Yokohama-combinatie heeft zich ideaal kunnen voorbereiden op de West-Vlaamse klassieker in de Rally van Staden, waar Chris zijn copiloot Rik de zege bezorgde in zijn thuisrally.

 

"Het zal zeker een voordeel zijn dat we de Rally van Staden hebben gereden in augustus. Zeker omdat het parcours van Staden vergelijkbaar is met de proeven in de Omloop. En zonder onze overwinning in Staden stonden we dit weekend niet aan de start van de Omloop van Vlaanderen, want door die zege hebben een aantal lokale partners een extra inspanning gedaan voor de Omloop. Aan ritme zal ik geen gebrek hebben, want ik reed vorig weekend ook de 24 Uren van Zolder met een BMW Clubsport in de kleuren van Yokohama, samen met Olivier Hermans. We wonnen onze categorie. Vooral in de regen zondagmiddag heb ik me geamuseerd in Zolder, want met de standaard BMW 325i zonder sper reed ik plots enkele dikke Porsches verloren."

 

In Zolder eindigde Chris een plaatsje achter Freddy Loix, een van zijn concurrenten dit weekend in Roeselare.

"Nee, Freddy is geen partij voor ons. Hij start met fabrieksmateriaal en test tussendoor nog veel. De startlijst is indrukwekkend, met een aantal snelle lokale piloten die kunnen verrassen. Maar, met onze Subaru Impreza WRC S5 mikken we altijd op een goed resultaat algemeen. Princen is ongetwijfeld het best gewapend en ik verwacht ook snelle tijden van Ten Brinke. Het zal een spannende strijd worden met een aantal snelle R5-piloten en de lokale specialisten met hun Lancers R4."

Het zal een pittige strijd worden voor de dichtste ereplaatsen in de Omloop van Vlaanderen, waar de Yokohama Subaru weer voor de verrassing wil zorgen tussen de topwagens van de nieuwe generatie...

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws