Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 24 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Patrick Snijers tevreden na R5 debuut in 6 uren van Kortrijk

Geschreven door  Nov 30, 2014

Afgelopen weekend reden Patrick Snijers en copiloot Arne Bruneel tijdens de Rally van Kortrijk hun eerste kilometers met een Ford Fiesta R5. Voor de wedstrijd konden we amper 10 kilometer testen met de wagen. Dit was net voldoende om de zetels en de spiegels af te stellen, wist Patrick lachend te vertellen.

Het duo Snijers-Bruneel kon heel snel aanpassen aan de Ford Fiesta R5 en kon, ondanks een minder goede bandenkeuze in de eerste ronde, vooraan gaan meestrijden. “Jammer natuurlijk dat we in laatste instantie de derde plaats zagen verloren gaan, maar ik ben heel tevreden. We hebben dit jaar al voldoende pech gekend, ik ben nu vooral tevreden dat we met het team van J- Motorsport een probleemloze wedstrijd hebben kunnen afwerken.” vertelde de meervoudig Belgisch kampioen na de wedstrijd.

Hoofdsponsor op de Fiesta R5 was grondwerken DEGRO uit Ieper. “Zonder hen was dit zeker niet mogelijk,” aldus Arne. “Maar ik wil toch zeker ook Arne bedanken,” sluit Patrick aan. “Dankzij DEGRO, maar zeker ook dankzij Arne, hebben we dit fantastisch project kunnen waarmaken. Vrijdagavond zijn we met de Fiesta bij DEGRO geweest en daar werden we echt heel hartelijk ontvangen. Ik kijk er nu al naar uit om in 2015 met deze zelfde mensen verder te werken!”

Nu het seizoen 2014 volledig is afgelopen kijkt het team natuurlijk reeds uit naar volgend jaar. Zowel Patrick als Arne zijn onder de indruk van de aanpak van J-Motorsport en zouden heel graag met hen aan een programma voor 2015 werken. Maar met welke wagen Patrick zal rijden hangt uiteraard af van... het budget. Er blijven nog verschillende pistes open.

Zowel Patrick als Arne willen tegen februari scherp staan om het seizoen aan te vatten. “Tegen dat we opnieuw in de wagen kruipen wil ik 15 kilo vermageren. Dus vanaf nu ga ik goed op mijn voeding letten en zal ik deze winter, net zoals Patrick trouwens, opnieuw beginnen sporten.” besluit Arne. 

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws