Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Veelbelovend BRC 2015 dankzij uitstekende promotie

Geschreven door  Nov 30, 2014

De vooruitzichten voor het Belgian Rally Championship 2015 zijn veelbelovend. Dat is mede de vrucht van de inspanningen van de promotor, het duo Alain Penasse en Chris Courteyn, die in nauwe samenwerking met de RACB zorgen voor een uitstekende return voor alle betrokkenen in het Belgian Rally Championship.

De televisiecoverage van het Belgian Rally Championship 2014 was opnieuw indrukwekkend. In totaal werden de beelden, geproduceerd door Chris Courteyn, grotendeels gefinancierd door de promotor en gratis ter beschikking gesteld van de diverse televisiezenders, gedurende 319h27min uitgezonden op televisie in de meest uiteenlopende landen. Meer dan een verdubbeling van de zendtijd voor het BRC ten opzichte van 2013 (158 uur)!

Bovendien werd het BRC 2014 uitgebreid en evenwichtig in de kijker gezet op de twee belangrijkste nationale zenders van het land, VRT en RTBF. VRT/Sporza besteedde 2h9min aan het Belgisch rallykampioenschap, terwijl RTBF maar liefst 2h30min toonde van het BRC. Op beide zenders werd de rallyactie in prime time getoond.

De promotor staat bovendien in voor de website gewijd aan het Belgian Rally Championship (www.bfo-brc.be), waar niet alleen de officiële persberichten over het kampioenschap, maar ook het laatste nieuws van de wedstrijden gevolgd kan worden. In totaal werden in 2014 maar liefst 570 nieuwsberichten gepost (NL+FR). Ook op dat vlak werd de promotie versterkt ten opzichte van 2013 (517 berichten). De media heeft bovendien de beschikking over een uitgebreide databank foto's in hoge resolutie van alle wedstrijden (>4.300 foto's).

De gratis televisiebeelden die ter beschikking gesteld worden van de televisiezenders, de foto-databank en de overvloed aan informatie die op de redacties wordt afgeleverd hebben hun effect niet gemist.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws