Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

De winnaars van het “Stuurwiel East Belgian Racing Team“ zijn gekend

Geschreven door  Nov 30, 2014

Op vrijdag 12 december kwamen de leden van het East Belgian Racing Team samen in het oude klooster van Malmedy om de winnaars van de eerste editie van 'Volant EBRT' bekend te maken. De avond werd gekenmerkt door een zeer warme sfeer en dit op het einde van het jaar.

Na een karting eind april, een psychologische test in mei, een rallytest op een simulator in september en een finale op een heuse rallyproef in november zijn de drie winnaars bekend. Lionel Delbouille, Thibault Radoux en Thierry Halmes zijn de winnaars in volgorde. Zij mogen elk een wedstrijd rijden van het BRC 2015 aan het stuur van een Ford Fiesta R2 van Serge Meurens waarbij Burton Racing zal instaan voor de service. 

Tenslotte mochten de winnaars stemmen welke wedstrijd zij graag wilden rijden. Lionel Delbouille koos voor de Spa Rally, Thibault Radoux liet zijn oog vallen op de Rally de Wallonie en Thierry Halmes opteerde voor de East Belgian Rally.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws