Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Stephan Hermann een stapje hoger in 2015?

Geschreven door  Nov 30, 2014

Stephan Hermann is al lang geen onbekende meer op de Belgische rallypaden. Zowel op regionaal vlak als in het BRC laat hij zich vaak opmerken met sterke tijden en resultaten die hij perst uit een Fiat Punto HGT. Nog beter én nog meer uit de Fiat halen zit er helaas niet in voor de 27-jarige piloot want hij zit nu al constant op de limieten van de Italiaanse schoonheid.

Gelukkig zit Stephan zelf nog niet op het einde van zijn kunnen en daarom werkt hij aan een project om in 2015 uit te pakken met een snellere wagen.

"We werken inderdaad hard aan een project om te kunnen rijden met een snellere wagen. We hebben plannen om acht wedstrijden te rijden met een S2000 of een R5 in het BRC 2015. Momenteel zijn we nog druk aan het onderhandelen om het budget rond te krijgen voor dit seizoen. We moeten dus nog even afwachten om te zien wat er uit de bus valt," vertelde Stephan ons.

We hopen van harte dat de snelle Oostkantonner uit de buurt van Sankt-Vith zijn project rond krijgt want hij heeft al voldoende bewezen dat hij flink aan een stuur kan draaien. 

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws