Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Jimmy Taveirne kiest voor VAS programma

Geschreven door  Nov 30, 2014

Nadat ze hun eerste samenwerking in de 6 Uren van Kortrijk kenden, gaan Jimmy Taveirne en Melvin Florissoone in 2015 verder met elkaar in zee. Met een volledig opgefriste Mitsubishi Evo IX staan er 6 VAS wedstrijden op hun programma.

Jimmy: "Wat er al een tijdje zat aan te komen werd gisteren werkelijkheid. Met de steun van Bram Maes (Connectus) kunnen we een vervolg breien aan onze geslaagde vuurdoop in de 6 Uren van Kortrijk het was te geslaagd om te laten voor wat. Met de nodige inzet van het hele team ben ik trots een volledig seizoen te kunnen rijden met Melvin in het rechterzitje. Ik benieuwd wat we dit jaar allemaal zullen tegenkomen, naast loslopende honden...," lacht Jimmy. "Maar ik ben ervan overtuigd dat het een succes wordt, wie weet zelfs (g)een titel voor beide?! Nogmaals grote dank aan alle partners die dit helpen verwezenlijken."

Voor Melvin, die in maart pas 19 jaar wordt, is dit natuurlijk ook een grote stap vooruit. "Nadat ik vorig jaar debuteerde als co naast verschillende piloten, wou ik in 2015 een vaste piloot opzoeken. De samenwerking met Jimmy werd na Kortrijk zeker als geslaagd ervaren, dus waarom hier niet op verder bouwen? In Kortrijk konden we elkaar snel vinden en dit is een goede basis om dit jaar een programma van 6 wedstrijden samen te rijden. Voor mezelf wordt het één grote leerschool waar ik zoveel mogelijk ervaring wil in opdoen op verschillende vlakken, iets wat niet zou gaan zonder de steun en het vertrouwen van Bram Maes (Connectus), die ik dan ook maar al te graag bedank!" Aldus Melvin.

De 6 rally's waar Jimmy en Melvin aan de start zullen staan zijn:

- ORC Canal Rally 
- Geko Rally van Wervik
- TBR Rally 
- Rally van Staden
- Hemicuda Rally
- 6 Uren van Kortrijk

Hiernaast zal de heropgefriste Mitsubishi Evo IX ook te zien zijn als 0-wagen met Wouter Muylle achter het stuur in:

- RS Moorslede
- TAC rally
- Omloop van Vlaanderen

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart kan iedereen die een heerlijke maaltijd wenst, terecht op het ERT Smulweekend ten voordele van Jimmy en Melvin. Voor slechts €16 euro krijgt u een apero en steak met frietjes à volonté! Kaarten kunnen besteld worden via Melvin (0492/75.43.09).

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws