Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Paul Lietaer à la carte in 2015

Geschreven door  Nov 30, 2014

Het is al een hele tijd bekend dat Paul Lietaer werkt aan een nieuw project. De snelste snor van België gaat uitpakken met een Subaru Legacy RS gr.A. Deze legendarische wagen, die zijn strepen al verdiende in het WRC begin jaren '90, mag nu starten bij de historics gezien zijn houdbaarheidsdatum is overschreden. Jaren aan een stuk zwaaide de achterwielaandrijvers de scepter bij de oudjes maar daar lijkt nu een einde aan te komen met de komst van enkele 4x4's maar ook de legendarische BMW E30 M3.

Toch is er nog wat werk aan de winkel eer we Paul aan het werk zullen zien met de indrukwekkende Japanner. 

"Momenteel heerst er een rustige sfeer in het atelier van PL Rallysport. De gekende Ford Escort is wel verkocht. Momenteel wachten we nog op de kas van de Legacy. Eens we de body hebben kunnen we alles beginnen monteren. Ik hoop met de Subaru Legacy te kunnen starten in de TAC Rally.
De rest van het seizoen rijden we à la carte, met alleszins een deelname in Ieper en Kortrijk. We gaan ook van start in Moorslede en Monteberg en dit met de Subaru Impreza WRC S6. Normaal rijden we enkel deze twee rallysprints met de WRC. Mocht de Legacy niet tijdig klaar zijn voor Tielt starten we ook daar nog met de WRC," aldus de snor.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws