Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Patrick Snijers kijkt uit naar debuut met Porsche 997 GT3

Geschreven door  Nov 30, 2014

Vol ongeduld kijken Patrick Snijers en Arne Bruneel uit naar de start van het Belgisch Rally kampioenschap 2015. De Porsche 997 GT3 krijgt voor het volledige seizoen startnummer 3 op de deuren, en in de Haspengouw gaan Patrick en Arne ook als derde op de baan. “Tussen de grote jongens,” lacht Patrick. “We zijn ook wel twee grote jongens hé! Nee, ik wil geen druk leggen voor de eerste wedstrijd. In Haspengouw gaan we geen zotte dingen doen. Ik ken de Porsche wel al van vroeger, maar het team is ook volledig nieuw... Ik kijk echt uit naar de samenwerking met Marc Devos, Dominique Landuyt en het volledige team.”

Copiloot Arne Bruneel is misschien wel nog meer gemotiveerd dan Patrick zelf. “Dit is echt een droom die werkelijkheid komt. Ik was als kind al fan van Patrick, en nu kunnen we samen met een topwagen het kampioenschap rijden... Super gewoon!”

“Het is dankzij de inzet van Arne, de steun van DEGRO, IXO, Yacco en onze andere partners dat we zaterdag kunnen starten in het kampioenschap,” gaat meervoudig Belgisch kampioen Patrick Snijers verder. “Met minder dan de GT titel kunnen we niet tevreden zijn. Ik hoop ook hier en daar een mooi resultaat algemeen te kunnen scoren, maar de tegenstand is bijzonder sterk dit jaar...” 

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws