Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 18 april 2024

logo rally online

Rally Online België

“6 uren van Kortrijk” blijft groeien

Geschreven door  Okt 20, 2015

Inschrijvingslijst in mum van tijd nokvol

Op 15 oktober opende Autostal Groeninghe de inschrijvingen voor de 23ste editie van de 6 uren van Kortrijk die dit jaar plaats vindt op 21 en 22 november. Voor de organisatie is dat altijd een spannend moment, want het is altijd een goede indicatie over hoe populair ons jaarlijkse evenement is.  

Toen de deelnemerslijst in 2013, bij de doorstart van deze rally na een afwezigheid van een kwarteeuw, snel gevuld raakte, ondervonden we dat de “6 uren” nog niets aan populariteit hadden ingeboet. Dat stelde ons voor een loodzware taak om nog beter te doen en hard te werken richting 2014. Ook voor de 22ste editie stroomden de inschrijvingen snel binnen. De deelnemers konden onze aanpak duidelijk smaken.

De organisatie keek dus met spanning uit hoe snel de inschrijvingen deze keer zouden binnenlopen, en wat bleek: na amper een halve dag hadden we de kaap van de 100 inschrijvingen al overschreden en op dit moment leunen we aan tegen 200 inschrijvingen. Met andere woorden, de “6 uren” blijven populair en iedereen wil er deel van uitmaken. Dat maakt ons nederig, maar ook trots, en het geeft ons de energie als vrijwilliger om op hetzelfde elan verder te werken, en zelfs beter te doen.

Helaas houdt de meer dan enthousiaste interesse ook enkele gevolgen in. Vooraf hebben we besloten om een maximaal aantal deelnemers starttoelating te geven, dit natuurlijk volgens de mogelijkheid van onze beschikbare timing. Op die manier kunnen we de controle behouden en de veiligheid voor iedereen maximaal verzekeren. We zullen dus met grote spijt opnieuw veel deelnemers moeten teleurstellen dit jaar.

Het bestuur Autostal Groeninghe vroeg de deelnemers om zo snel mogelijk het inschrijvingsgeld over te maken en op die manier hun inschrijving te vervolledigen, zoals in het reglement beschreven. De eerste 130 betalende deelnemers, zijn daarom ook verzekerd van hun deelname. De komende dagen krijgen alle teams een bevestiging vanuit de organisatie.

Voor de 23ste editie pakt de organisatie uit met enkele nieuwigheden. Op sportief vlak schotelen we de deelnemers een gloednieuwe proef, ’t Hoge, voor. Die wordt zaterdagavond al afgewerkt. KP Moeskroen, ook op zaterdagavond, bleef behouden, net zoals de vier zondagsproeven, waardoor we voor het eerst uitkomen op meer dan 100 wedstrijdkilometers.

Daarnaast pakken we op vrijdag uit met een pop-up RallyKaffee, van 20 uur tot 23 uur. Openen doen we met een “Happy Hour” waar supporters, fans, Kortrijkzanen samen met rijders en co-rijders kunnen klinken op een mooie editie. Op zaterdagavond pakken we uit met een gratis optreden van “Brussels by Night” met Raf Van Brussel.

En voor het eerst is er ook een rallyradio. Wie afstemt op RPR 96.9FM hoeft niets te missen van het evenement.

 

Laatst aangepast op Zaterdag, 31 oktober 2015 14:39
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws