Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Claudie Tanghe stapt in Renties Ford Fiesta R5 voor Kortrijk

Geschreven door  Nov 02, 2015

Tot voor kort stond er voor Claudie Tanghe nog één topwedstrijd op het programma dit jaar. Samen met Team Floral en Denis Squedin trekt de drukker uit Komen binnenkort naar Groot-Brittannië om er de WK Rally van Wales af te werken. Met de Ford Fiesta R2 EcoBoost hoopt men een mooi avontuur te beleven, een ware jongensdroom die uitkomt voor Claudie. Maar nu is daar nòg een topafspraak bij gekomen, maar dan iets dichter van huis...

Een week na de WRC manche in Wales zal Tanghe immers ook deelnemen aan de 6u van Kortrijk. Hij zal er zijn debuut maken aan het stuur van een Ford Fiesta R5, meer bepaald de wagen waar we Didier Duquesne mee aan het werk zagen in Ieper en Roeselare. De wegen van Duquesne en het Renties Racing Team hebben zich ondertussen immers gescheiden, en hierdoor ging copiloot Filip Cuvelier op zoek naar een andere piloot voor de Fiesta. Claudie Tanghe kan alvast niet wachten om te proeven van de R5.

Laatst aangepast op Maandag, 02 november 2015 21:55
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws