Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Verscherpte politiecontrole tijdens 6 uren van Kortrijk

Geschreven door  Nov 19, 2015

Maatregel in kader van verhoogd terreuralarm

In het kader van de recente aanslagen in Parijs en het verhoogde dreigingsniveau in België zullen er tijdens de 6 uren van Kortrijk verscherpte controles georganiseerd worden door de politie- en ordediensten. Voor klassementsproef Moeskroen gelden enkele bijkomende veiligheidsmaatregelen. Autostal Groeninghe kan wel formeel bevestigen dat editie 23 komend weekend gewoon doorgaat.

Door het verhoogde terreuralarm is vanuit de crisiscel Binnenlandse Zaken aan de politiediensten opdracht gegeven om extra waakzaam te zijn, zeker op (sportieve) evenementen. Autostal Groeninghe is donderdag door de politiezone Moeskroen op de hoogte gesteld dat er op KP Moeskroen, de tweede klassementsproef met start om 17u37, verscherpte controle zal zijn in de publiekszone op de Lavanosite. De bezoekers worden aangeraden om geen rugzakken of handtassen mee te brengen. Wie dat wel doet zal mogelijk gefouilleerd worden door de diensten. Niet enkel in Moeskroen zullen er meer patrouilles ingezet worden, ook bij de andere betrokken politiezones is de staat van paraatheid opgevoerd. Bijkomende maatregelen zijn er evenwel niet.

Autostal Groeninghe toont begrip voor de bijkomende maatregelen. Er worden ongeveer 3.000 toeschouwers verwacht in Moeskroen en ongeveer 10.000 gespreid over het hele weekend. De veiligheid van het publiek, onze honderden medewerkers en deelnemende teams, krijgt absolute prioriteit.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws