Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 16 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Paul Lietaer in Rally van Staden met debuterende copilote

Geschreven door  Jul 26, 2016

Op 15 augustus wordt in Staden en omgeving traditiegetrouw de rally van Staden gereden. Een naam die niet mag ontbreken is uiteraard Paul Lietaer. Enig verschil: de oud-winnaar (2002 en 2008) heeft een debuterende co- pilote naast zich: Julie Van Laeken. De 22-jarige studente TEW uit Hooglede, maakt haar debuut als co-piloot. “Paul is al jaren een vriend des huizes en toen de kans zich voordeed om mee te rijden heb ik geen seconde getwijfeld”. Een debuut dat kan tellen!

Bijzonder is bovendien ook dat haar vader, Peter Van Laeken, eveneens deelneemt aan de rally, dit als copiloot van Alain Vermeulen (BMW M3). Dit wordt ongetwijfeld een wedstrijd in de wedstrijd!

Op vrijdag 12 augustus is er een voorstelling gepland voor pers en publiek. Dit gaat door op de Markt van Hooglede in café De Dubbele Arend. Vanaf 19u00 is iedereen van harte welkom!

Laatst aangepast op Dinsdag, 26 juli 2016 16:00
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws