Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 18 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Christophe Panis sluit het seizoen af in de Hemicuda Rally

Geschreven door  Okt 07, 2016

CELOPI Racing kende nog maar weinig geluk dit seizoen. In de TAC Rally van Tielt werd het team geplaagd door vermogensverlies, waarna de versnellingsbak roet in het eten gooide tijdens de Rally van Staden. In de Hemicuda Rally van Koekelare hopen Christophe Panis en Jeroen D’hulster hun seizoen met een positieve noot af te sluiten. Er wordt opnieuw beroep gedaan op de Citroën Saxo van Philcars, die startnummer 51 meekreeg.

“Na onze vroege opgave in Staden hadden we nog een wedstrijd tegoed met de Citroën Saxo. De keuze viel al snel op de Hemicuda Rally, een nieuwe rally voor mij en bovendien de thuiswedstrijd van mijn copiloot. De Saxo is één van de minst krachtige wagens in onze klasse F, maar we gaan ons beste beentje voorzetten, zonder evenwel de handrem te vergeten,” lacht Christophe.

"Ik zal vooral blij zijn als we dit keer zonder problemen over het eindpodium kunnen rijden. Alvast een grote dank aan MVD Consulting, Depa Ramen, Carrara, Alsan Valcke en Shakedown.be die deze deelname mee mogelijk maken!”

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws