Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Vol huis verzekerd voor 
24ste editie 6 uren van Kortrijk

Geschreven door  Okt 26, 2016

Nooit geziene golf inschrijvingen

20 minuten, meer was er niet nodig om de eerste 120 inschrijvingsformulieren voor de 24ste “6 uren van Kortrijk” te ontvangen. De hype rond de rally houdt onverminderd aan. “Als Autostal Groeninghe kunnen we daar enkel fier op zijn”, aldus de organisatie.

24 oktober, klokslag 21 uur, werd het reglement en het inschrijvingsformulier online geplaatst en kon er ingeschreven worden voor de “6 uren van Kortrijk”. Enkele minuten later stroomden de eerste formulieren al binnen. 20 minuten later werd de kaap van de 100 inschrijvingen al ruim overschreden, na een uur stond de teller op 180 formulieren en tegen de ochtend keek Autostal Groeninghe al aan tegen 210 inschrijvingen. Nooit gezien voor de “6 uren van Kortrijk” dat de voorbije jaren ook al in recordtempo een vol huis kon aankondigen, en waarschijnlijk ook nooit gezien in België. Terwijl heel wat rally’s het ontzettend moeilijk hebben om een kwantitatief sterk deelnemersveld te lokken, merkt Autostal Groeninghe dat de aantrekkingskracht van de “6 uren” nog verder toeneemt.

Na wat puzzelwerk, en het schiften van dubbele inzendingen en dergelijke, stokte de teller op ruim 170 inschrijvingen in ongeveer een etmaal tijd. Het succes heeft ook een keerzijde. Het aantal plaatsen is beperkt, dus gaan we als organisatie helaas heel wat teams moeten teleurstellen. De eerste 120 inschrijvers - dat betekent: een goed ingevuld formulier en betaling – zijn verzekerd van startrecht. Als Autostal Groeninghe zullen we de komende weken hard sleutelen om zoveel mogelijk deelnemers toe te laten, dit zonder de veiligheid, noch de timing in het gedrang te brengen.

Een groot deel van de aantrekkingskracht is waarschijnlijk te danken aan het hertekende parcours. Op KP ’t Hoge na, zijn alle proeven grondig gewijzigd en hertekend. Dat de deelnemers dit jaar voor het eerst twee keer kunnen genieten van publiekslieveling KP Moeskroen zal zeker ook meegespeeld hebben in de nooit geziene interesse!

Dat de inschrijvingen zo vlot binnenlopen, zorgt voor een goed gevoel bij Autostal Groeninghe. “We zijn nu nog gemotiveerder om de komende weken een topeditie op poten te zetten, zowel voor de deelnemers, maar ook voor de fans”, aldus de organisatie. “Het enthousiasme bewijst dat we van de deelnemers een goed rapport hebben meegekregen, ondanks een uitdagende editie vorig jaar, met de barre weersomstandigheden in een hoofdrol.” De komende dagen en weken zal de organisatie de “gelukkigen” inlichten. Zij kunnen zich dus voorbereiden op het grootste rallyfeest van het jaar, op 26 en 27 november!

We hopen de komende weken nog meer mooi nieuws aan te kondigen! Ons volgen voor de laatste nieuwtjes, kan via www.rallykortrijk.be of via onze facebookpagina “6 uren van Kortrijk”.

Laatst aangepast op Woensdag, 26 oktober 2016 13:08
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws