Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Andy Lefevere hoopt in Kortrijk op vijfde zege van het seizoen

Geschreven door  Nov 24, 2016

Minder nachtkilometers en een nieuwe bril kunnen het verschil misschien maken...

De Rally van Kortrijk is de afsluit van het seizoen 2016, Andy Lefevere brengt er voor de zesde keer dit seizoen zijn Lancer EVO X R4 aan de start. “Van de vijf gereden wedstrijden met de Lancer hebben we er al 4 gewonnen dus ons seizoen kan eigenlijk niet meer stuk,” aldus Andy.

In de voorbije twee edities van de Rally van Kortrijk kon de rode Lancer van Andy Lefevere steeds op het podium eindigen, maar winnen zat er nog niet in… Naar goede gewoonte is de tegenstand ook heel sterk in de Guldensporenstad. “Vorig jaar verloor ik de wedstrijd in het donker… Dit jaar hebben we minder nachtkilometers en heb ik dankzij mijn sponsor optiek Vanneste een bril die me een beter zicht zou moeten geven in het donker.” vertelde de garagehouder uit Oostnieuwkerke. “Dus die zaken kunnen wel in mijn voordeel spreken, enkel moeten we nog de piloot in rallymodus zien te krijgen (lacht)."

De Rally van Kortrijk start zaterdagavond met één proef in de regio van Moeskroen, op zondag staan er nog 13 proeven op het programma.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws