Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rallysprint Moorslede: Nick Degryse zet mooi project op poten...

Geschreven door  Jan 16, 2017

Mooi project met Van Parijs (997 GT3), Casier (R5) en Stijn Vandaele (R2) tijdens Rallysprint Moorslede

Na de succesvolle samenwerking van vorig jaar komen Tim Van Parijs en copiloot Nick Degryse dit jaar opnieuw samen aan de start van de Rallysprint van Moorslede. Maar daar blijft het niet bij... Op uitnodiging van Nick en een enkele lokale sponsors komen ook Bernd Casier (Ford Fiesta R5) en Stijn Vandaele (Ford Fiesta R2) binnen hetzelfde team aan de start.

"De samenwerking met Nick vorig jaar was heel geslaagd en ik deed Nick het voorstel om dit jaar eens met een echte rallywagen mee te rijden," lacht Tim van Parijs. "Ik ga Nick eens meenemen in de DEGRO Porsche 997 GT3."

Een voorstel dat Nick Degryse uiteraard niet kon weigeren, maar de Moorsledenaar had ondertussen ook niet stilgezeten. "Ik heb met de sponsors een project opgezet om Bernd en zijn Ford Fiesta R5 aan de start te krijgen in Moorslede. Omdat ik al de nota's lees voor Tim ben ik gaan samenwerken met Brian Renier en Isabel Durnez. Brian zal de nota's lezen voor Bernd en Isabel zal Stijn Vandaele uit Moorselde navigeren in zijn come-back met de Fiesta R2 van Brian."

Zo bestaat het team uiteindelijk uit 3 wagens, de DEGRO Porsche 977 GT3 met Tim Van Parijs en Nick Degryse, de Ford Fiesta R5 EVO met Bernd Casier en Brian Renier en ten slotte de Ford Fiesta R2 met Stijn Vandaele en Isabel Durnez. Een leuk detail is dat er in iedere wagen een Moorsleedse of Dadizeelse connectie is wat het geheel nog mooier maakt.

"Ik moet natuurlijk ook alle partners danken voor de samenwerking want zonder hen was dit niet mogelijk. Bij deze dank aan Degro’s Trofeeshop, West-clean, DD-Design, Drytech vochtbestrijding, Timmerwerken Van Meenen, Kantoor Serge Vandamme, elektriciteit Jan Dewulf, Kristof Natuurlijk, May Fly en timmerwerken Mario Froyman," aldus Nick.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws