Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Slalom van Kuurne op Paasmaandag 17 april

Geschreven door  Apr 03, 2017

Slalom jezelf een gratis start voor de Hemicuda Rally

Autostal Hemicuda is de club die in West-Vlaanderen het meest VAS-autosportorganisaties op de kalender heeft staan. Naast de Hemicuda Rally, de Tierenteyn rittensport, de Ronde door Vlaanderen Historic Marathon, organiseren zij op Paasmaandag de “Slalom van Kuurne”.

Het lijkt bijzonder eenvoudig: over een parkoers van 1,500 meter zo snel mogelijk tussen paaltjes laveren, zonder die paaltjes te raken of zonder paaltjes over te slaan. Spectaculair is het zeker, maar eenvoudig is het niet. De specialisten van de discipline proberen kloppen is een bijzondere uitdaging.

Tijdens de komende Slalom van Kuurne, waar op Paasmaandag 17 april piloten uit heel België aan de start komen, wordt er een “Rally Challenge” voorzien. Rallypiloten die ooit aan de Hemicuda Rally hebben deelgenomen, kunnen tegen elkaar strijden in deze bijzondere discipline. De snelste van het pak gaat met een uniek aandenken lopen, maar belangrijker is dat onder die rallypiloten een gratis start voor de Hemicuda Rally wordt verloot. We kunnen reeds aankondigen dat niemand minder dan Vincent Verschueren de uitdaging zal aangaan om de slalomspecialisten het vuur aan de schenen te leggen.

Voor de rallypiloten de ideale gelegenheid om eens van deze bijzonder spectaculaire discipline te proeven, voor de toeschouwers een leuk extraatje om te zien of de slalomspecialisten te kloppen zijn. In een slalomwagen mag trouwens ook een “copiloot” meegenomen worden, de ideale gelegenheid om eens iemand te plezieren.

Slalom van Kuurne – Hoek Industrielaan/Noordlaan Kuurne – maandag 17 april vanaf 11:00 uur.

Info & inschrijvingen via www.hemicuda.be

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws